Mintha a Jégvarázsból lépett volna elő! Mesebeli hellyé vált a hólepte templom

Oroszországban, Belaya Gora melletti dombon épült az a csodaszép, arany hagymakupolás templom, amely télen igazi meseországgá változik.

Hányattatott sors jutott neki

A Szent Miklós kolostor eredetije 1894-re készült el fából, majd miután sajnálatos módon leégett, immár kőből építették fel. Az 1917-es átadás után több tragikus esemény is történt vele: betörtek, ikonjait és festményeit megrongálták, sőt, az évek során falai között működött börtön, a II. világháború idején pedig rehabilitációs központ is. A golyónyomokkal tarkított kolostort egy újabb tűzvész miatt egy időre be is kellett zárni, felújítása 1993-ban kezdődött, tökéletes szépségével 2011 óta uralja a tájat. Télen a kolostort gyakran teljesen beborítja a hó, ilyenkor igazán mesebelinek tűnik. Ha kíváncsi vagy a képeire, nézd végig összeállításunkat!

Mintha csak jégből és hóból épült volna

Egy dombon magasodik

Csodálatos látvány

Fotók: amusingplanet.com, zastavki.com

Oldalak

Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.