Hirdetés

Kísértetjárta helyek hazánkban - Ijesztő beszámolók a környék lakóitól

Ha egy kis borzongásra vágysz, bizony nem kell más országba utaznod. Hazánk bővelkedik a kísértetjárás okozta rémisztő beszámolókban. Írásunkban a 4 legfélelmetesebb szellemjárta területet ismerheted meg.

Budapest, Pozsonyi út, lakótelep

A lakótelepet bizony egy hatalmas temető helyére építették. Már a létesítési munkálatok alatt is gyakoriak voltak a paranormális jelenségek. Az építkezésen dolgozók minden nap olyan ijesztő dolgokkal szembesültek, mint árnyak elsuhanása, folyamatos és érthetetlen áramkimaradások. Sőt! Titokzatos cipőlépteket, rejtélyes koppanásokat is tapasztaltak. Napjainkban, a közel 17 ezer lakást számláló épületrendszer lakói már ritkán észlelnek csak természetfeletti eseteket.

Debrecen, Fényes udvar, lakótelep

A hatvanas években épült lakótelep szintén egy temető helyére került. A hozzátartozókkal rendelkező elhunytakat átszállíttatták, de voltak ismeretlen sírok, melyeket egyszerűen eldózeroltak. A háborgatott lelkek miatt mindennaposak voltak az ismeretlen zajok, leeső tárgyak, a lakásban hirtelen lehűlő levegő és az elektronikai eszközök megzavarodása.

Fotók: gasztrobizarr.blog.hu, panoramio.com.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!