Ne maradj otthon: Ezek a legjobb Valentin-napi programok szingliknek

Mégis mi az, hogy Valentin-napon mindenhova csak a párok kapnak meghívást? A város igenis tele van olyan szuper lehetőségekkel, amit muszáj kipróbálnod, ha éppen egyedülálló vagy.

Hiszen ez csak egy - Random szerda

A Random Szerda Barabás Lőrinc trombitás vezetésével 2005 és 2010 között a budapesti hiphop-jazz színtér jeles képviselőiből alakult alkalmi formációkat vonultatta fel. A jammelés hagyományain alapuló sorozat gyorsan meghódította a város improvizatív zenére nyitott közönségét. 2008-ban Small Talk címmel koncertlemez jelent meg a projekt legsikeresebb felvételeiből. Ha jó kis zenére és különleges hangulatra vágysz ezen az estén, melegen ajánljuk ezt a programot. Még több információt ide kattintva találsz!

Magányos Valentin - Szakíts a Toldiban

Ha idén már nem akarsz vele elmenni abba a koszos étterembe, amit ő a bécsi szelet miatt annyira szeret, és este huszadszorra megnézni a Szerelmünk lapjai-t, akkor vess véget a szenvedésnek és gyere vele vagy nélküle szakítani a Toldiba Valentin napon. Lesz szakító fal, zsepi, csoki, szakítós számok, egy magányos sarok, ahol sírhatsz egyedül. Ha még többet szeretnél tudni, erről az igazán furcsa estéről, kattints ide!

Még több programért kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!