Utazás

5+1 világmegváltó tipp utazáshoz, amire eddig még biztos nem gondoltál: ezekkel új szintre emelheted az élményt

Ugyan a koronavírus még mindig korlátoz minket az életünk számos területén, megfelelő oltásokkal vagy egy negatív teszttel, a célország szabályaihoz alkalmazkodva már nem kell teljesen lemondanunk az utazás örömeiről. Összegyűjtöttünk 5+1 tippet utazáshoz, amit ha betartasz, elkerülheted a reptéri várakozást és egyéb bosszúságokat.

A jó utazás titka a részletekben rejlik

Természetesen gondolkodhatunk belföldi úti célokban is, egy biztos: egy utazást megszervezni néha nehéz, rengeteg részletre kell figyelnünk amikor készülünk és amikor már úton vagyunk. Mutatunk pár egyszerű tippet, melyeket ha betartasz, nemcsak stresszmentesen élvezheted az utazást, de olyan élményekben lehet részed, amire nem is gondolnál.

Reggelizz későn és ebédidőben indulj városnézésre! Ahogy azt egy átlagos napon te is tennéd, úgy ebédidőben mások is egy étterem teraszán élvezik a helyi gasztronómia örömeit, így logikusan sokkal kevesebb ember várakozik a népszerű látnivalóknál. Érdemes kicsit később reggelizni, hogy délben még ne kopogjon a szemed az éhségtől és ebéd helyett inkább nyugodtan fotózkodhass a Trevi-kútnál vagy a Sagrada Família lábánál. Ahogy mindenki más végzett az ebéddel és megindulnak a város felé, te nyugodtan elfogyaszthatod az ebédedet koradélután, egy szimpatikus étteremben.
Kattints a további képekért!

Az omikron-hullám miatt árcsökkentésre kényszerül a Ryanair. Európa legnagyobb diszkont légitársasága azonban arra számít, hogy hamarosan élénkül a turizmus, így erős nyárra készülnek.

Forrás: Nomadicmatt Fotó: GettyImages

Oldalak

Utazás