Ezek nélkül el sem indulok: Az utazótáskám nélkülözhetetlen kellékei

Imádok utazni és mindig mielőtt elindulok, írok egy olyan menő pipálós listát, hogy semmit ne hagyjak otthon. A pakolás legfontosabb része nálam az utazótáskám, amit kézben cipelek magammal, mert csupa olyan értékes dolog van benne, amire a kirándulás során szükségem lehet. Kíváncsi vagy, mit rejt az én kis ridikülöm? Akkor olvass tovább!

Technológia, Te csodás!

Nyilván nem mondok újat azzal, ha azt mondom, hogy a táskámba elsőként a telefonomat dobom bele, és az ehhez tartozó csodás találmányokat, melyek a fülhallgató és hordozható töltő becenévre hallgatnak. Közhely, de ebben a mai internetközpontú világban nem teheted meg, hogy elvágod magad a környezetedtől, még akkor sem, ha úton vagy, épp ezért nálam ezek az eszközök állnak a lista élén.

Fő a békesség, de nem a baktériumokkal

A mindennapok fontos kelléke is, de utazás során megnő a prioritása a kézfertőtlenítőnek. A különböző tárgyakkal, emberekkel való érintkezés során megannyi bacilus kerülhet a bőrünkre, és ezeket én gyökerestől kigyomlálom. Ezért sem maradhat ki a repertoárból a fertőtlenítő, hiszen sok helyet nem foglal, szinte bármelyik üzletben kapható kicsi, utazós méretben. Dobj be egyet Te is!

Frissesség, egész nap

A felfrissültség érzése megint egy alapvető dolog, nem csak akkor, ha úton vagy, de olyankor különösen jól jön, főleg, ha hosszabb kirándulásra indulsz. Egész nap megőrizheted a reggeli fogmosás utáni friss érzetet egy fogkefével és fogkrémmel, számomra ezek is alap kellékek. Mindkettőből kapható mini változat, így a táskád bármelyik kisebb zugában tökéletesen elférnek. Melléjük még persze akármilyen rágó és mentolos cukorka is jöhet, minél frissebb, annál jobb. Így biztos felkészült leszel, hátha becsúszik egy randi vagy váratlan találkozás egy kedves ismerőssel.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Fodors.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!