Utazás

Olcsó úti célok 2023-ban, amiket nem érdemes kihagyni

Mutatjuk, hogy mely városokba érdemes utaznod 2023-ban.

Megfizethető úti célok

Sajnos az infláció miatt egyre kevesebben tehetik meg, hogy utazzanak, de még mindig akadnak olyanok, akik csak erre spórolnak, és inkább más dolgokról mondanak le. Szerencsére vannak olyan úti célok, amelyek nem annyira drágák (sokszor még olcsóbbak is, mint Magyarország), így érdemes ezeket is felvenni az utazólistánkra. Ha még nem tudod hova utazz 2023-ban, akkor megmutatjuk, hogy mely helyekre érdemes ellátogatnod, és a pénztárcád is meghálálja majd.

Lagos, Portugália Portugáliát egykor az egyik legjobban megfizethető utazási célpontként emlegették Európában a strandok, a kultúra és a konyha miatt, de az árak az elmúlt években emelkedtek. Bár az olyan helyek, mint Lisszabon, Porto és Algarve népszerűbb úti célok, már nem a legolcsóbb nyaralóhelyek. Azonban egy rejtett portugál gyöngyszemet találhatsz Lagosban, Nyugat-Algarvában. Gyönyörű strandok, gazdag történelem és nyüzsgő éjszakai élet, rengeteg bár és étterem található a kikötő mentén.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!