Új kapcsolat gyerekkel

Egyedülálló nőként nem csak a gyereknevelés okozhat nehézségeket, hanem egy új kapcsolat megtalálása is. Ha azonban eljön az új szerelem, akkor az új problémák forrása lehet, ha az új párunknak még nincs gyermeke. (X)

Most azoknak adunk tippeket, akik hasonló élethelyzetbe kerültek és szeretnék, hogy leendő partnerükkel a gyerek mellett is igazi szerelem bontakozzon ki, ahol a pici soha nem akadály:

  • Nem tud, ezért ne is akard, hogy jelenlegi párod a szó szoros értelmében az apa szerepébe lépjen. A kislányod/kisfiad bármennyire is szereti az új párodat, mindenképpen a vér szerinti édesapa jelenti neki az egyik szülőt, te pedig a másikat. Tehát ne akard, hogy gyermeked apának szólítsa új kedvesedet!
  • Ha párod nem tudja vagy nem akarja elfogadni, tudasd vele, hogy neked a gyereked az első és ne is akarjon „versenyezni” vele. Ez szakértők szerint minden esetben így van, a magyarázat pedig egyszerű: az emberben az élet továbbadása még a szerelemnél is erősebb kapcsot jelent. A vér szerinti kötelék minden felülírhat.
  • Beszéljetek meg, hogy ő, mint pótapa mennyit tud bevállalni a gyerek életében, mi az, amire számíthatsz tőle a csemetéddel kapcsolatban.
  • Tisztában kell lenned azzal, hogy az exférj, a gyerek apukája bizony fel-feltűnik majd a színen, fontos, hogy helyén tudd kezelni ezt a fennálló helyzetet a jelenlegi és a múltbéli partnereddel. Az új szerelemnek meg kell értenie, hogy te egy életre össze leszel kötve előző pároddal, hiszen szülők vagytok.
  • Biztosítsad róla, hogy türelmesen vársz míg ő megszokja/elfogadja ezt a fennálló helyzetet, persze csak akkor ha nem megy neki egykönnyen. A legtöbb embernek az elfogadás könnyen megy, viszont nem vagyunk egyformák. Ha megéri várni, akkor várj arra, míg párod is igazán magáénak érzi az új családját.

AZ ÉV HOTELE televíziós műsor következő adásában épp egy hasonló esetre látsz majd példát. Tibi és Niki szerelmesek lettek egymásba, a férfinak még nem, a nőnek viszont már van egy tíz éves kislánya, Szandra. Erre a két napos pihenésre és hotel tesztelésre is épp azért érkeznek, hogy kiderüljön, hogy vajon ők hárman tudnak-e úgy együttműködni, mint egy kis család.

Niki és Tibi hét hónappal ezelőtt egy szórakozóhelyen ismerkedtek meg, ahol a férfi lemezlovasként dolgozik. A lány épp indult volna haza, amikor kiderült, hogy a ruhatárból nem tudja kivenni kabátját, mert a hozzá tartozó bilétát elhagyta. A férfi azonnal a segítségére sietett, sokáig beszélgettek és ott el is csattant az első csók. Majd másnap találkoztak, rengeteget beszélgettek a létező összes platformon, míg végül észrevették, hogy egyre jobban hiányzik nekik a másik, így még több randevút szerveztek maguknak. Majd a sok-sok találkozás után úgy döntöttek összeköltöznek. Nikinek van egy kislánya, Szandra, emiatt kicsit voltak a nőnek félelmei, hogy majd, hogy fogadja Tibi a kislányát, de minden a lehető legnagyobb rendben van közöttük. S, hogy utánajárjanak vajon tudnak-e együtt hárman egy családként működni ezért érkeznek a két napos hétvégére, na meg azért, hogy leteszteljenek két szállodát, amire Ti aztán majd szavazhattok. Ha kíváncsi vagy a háromfős kiscsaládra és a két utolsó dél-dunántúli hotelre, akkor semmi esetre se felejts el vasárnap 12:25- kor az RTL Klub-ra kapcsolni és nézni AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját.

Vasárnap jönnek a dél-dunántúli régió utolsó versenybe induló szállodái

Addig is íme egy kis ízelítő a két hotelről:

Hotel Makár Sport & Wellness ***/****

Csend, zöldövezet, mediterrán stílus, sport és wellness, ezekkel a szavakkal lehetne leginkább illetni a pécsi szállodát, ami a Pécsi Tudományegyetem Klinikáinak szomszédságában, a Makár-hegy déli lábánál az egykori püspöki borászat területén található. Az épület elődje az 1990-es évek elején létesült Makár Tanya Sportcentrum néven, ahol a tenisz állt és áll ma is a középpontban. Első ütemben hét szabadtéri teniszpálya és klubház épült, majd nem sokkal később az étterem és a szállodai szárny felhúzása is megkezdődött. Mai formáját, ahol igazi pécsi mediterrán hangulat uralkodik 2011-ben érte el a négycsillagos sport és wellness hotel. A hely azonban nem csak egy szálloda, melynek wellness részlegén, a jakuzziban, a medencében, a szaunában pihenhet a vendég, hanem továbbra is egy sportcentrum, mely országos és nemzetközi sportrendezvények otthonául szolgál. Ezek közül kiemelkedik az ATP „Westel Challenger” és WTA „Thorn Open” nemzetközi teniszverseny. A szállodában a tenisz mellett squasholni, aerobikozni és edzeni is lehet a korszerűen felszerelt fitness teremben.

További részletek: https://hotelmakar.hu/

Hotel Therapia***superior

A hotel Pécs egyik legszebb részén, a fenyőerdővel tarkított Mecseki Parkerdő szívében épült 2014-ben. A szálloda jellegét tekintve merőben kitűnik a többi közül, amit már neve is sejtet. A therápia elnevezés nem véletlen hiszen az épület falain belül széleskörű egészségügyi és rekreációs szolgáltatásokat vehetünk igénybe a szálloda tulajdonosának, Prof dr. Kollár Lajos egyetemi tanár sebészeti-érsebésznek köszönhetően. A professzor úr nem csak szállodát üzemeltet, hanem falain belül magánrendelést is tart. Így hát a létesítmény ideális célpontja lehet a betegeskedőknek, a pihenésre vágyóknak, az egészséges és tartalmas szabadidő-eltöltést tervezőknek vagy azoknak, akik csak szeretnének egy kis friss levegőt szívni. A szálloda belső arculata is egyedi, hiszen a szobák nem számokkal, hanem egy-egy sportág nevével vannak ellátva, így saját szobánk megtalálása is izgalmas kalandnak ígérkezhet. A hotel – kialakítása miatt - mozgáskorlátozottak számára is igénybe vehető. Ha pedig már túl van a vendég a kezeléseken, sétált egyet az erdőben és szeretne egy kicsit pihenni, akkor lazításképpen a bortrezorban pécsi, villányi és szekszárdi borok közül válogathat és kóstolhat.

További részletek: http://www.hoteltherapia.com/

Voksodat továbbra is AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) adhatod le vasárnaptól egy héten át. Érdemes hétről hétre szavazni, hiszen ez növeli az esélyedet arra, hogy a heti wellness hétvégék mellett az évad végén megnyerd a főnyereményt, azaz jövőre egy teljes hetet tölthess el a 2018-as AZ ÉV HOTELÉBEN.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!