Utazás

Hivatalos - döbbenetes UFO felvételeket tett közzé a Pentagon

Ezeket a videókat érdemes megnézni.

UFO felvételek a Pentagontól

Kevesebb, mint egy éve írtunk arról, hogy amerikai haditengerészek bevallották, láttak már UFO-kat. A furcsa objektumokról felvételek is készültek, melyekről elárulták, hogy tényleg igaziak, ám ezeket soha nem akarták a nyilvánosság elé tárni. Az első videót 2004-ben készítették egy F-18-as fegyver kamerájával, a másodikat és a harmadikat pedig 2015-ben, ugyanazon a napon. A szóban forgó pilóták a képkockákon - melyeket a New York Times tett közzé elsőként - "azonosítatlan légi jelenségeknek" hívják a repülő tárgyakat, és hangsúlyozzák, hogy azok képesek láthatatlanná válni, ha érzik a veszélyt. Az érintett haditengerészek az objektumokat "szilárdnak, fehérnek, simának" jellemezték, és "hosszúkás tojás vagy Tic Tac alakúnak" írták le.

Akkor az egység szóvivője azt nyilatkozta, hogy "az azonosítatlan légi jelenségek terminológiát azért használják, mert az alapvető leírást nyújt a nem engedélyezett/azonosítatlan repülőgépek/tárgyak észlelésére, megfigyelésére, amelyeket különféle katonai vezérlésű gyakorlati tartományok légterébe való belépésekor észleltek". Magyarul: egyáltalán nem biztos, hogy földönkívüliekről van szó.

Cikkünk folytatódik...

Oldalak

Utazás
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!