A tökéletes úti cél, ahol az emberek sosem fáznak: Tunéziában jártunk II. rész

Ahogy már korábban is írtuk, nem olyan rég volt szerencsénk részt venni egy sajtóúton Tunéziában, és ezúttal a tuniszi kalandjainkról mesélünk.

2. nap: Tunisz

Február 16-19-ig bizony nem fáztunk, egy sajtóút keretében elutazhattunk Tunéziába, ahol egy kicsit felmelegedtünk és beleáshattuk magunkat az ottani különleges kultúra rejtelmeibe. Első nap Sousse-ban kezdődtek a kalandok, részesei voltunk egy lenyűgöző városnézésnek, felemelő masszázsnak, és egy kikötői sétával egybekötött finom ebédnek is. Második nap már Tuniszban ébredtünk, most erről mesélek nektek.

Lángos, palacsinta, mintha csak itthon lettünk volna

Számomra a reggeli ötcsillagos volt a tuniszi szállodában, igazán "magyaros" felhozatalt sikerült rittyenteniük, lángossal és "itthoni ízű" palacsintával az élen. Az ottaniak legalább annyira kedvelik a fűszeres, pikáns ételeket, ahogy mi, így ezekből sem volt hiány, aminek örültünk. A korai dőzsölés után ellátogattunk egy helyi kézműves otthonába, aki mindeféle portékákat készít üvegből, a látvány pedig magáért beszélt. Szebbnél szebb vázák, ékszerek és különféle kiegészítők sorakoztak fel, nem győztük megörökíteni a kincseket.

Leadfotó, fotók: Femcafe.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!