Tökéletes házasság a baba születése után is?

Na de hogyan?A kérdés korántsem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Jól tudják ezt azok, akik már túl vannak az első, a második vagy a harmadik gyereken. Akik pedig még nem szültek azt gondolják: nálunk ez másképp lesz, én figyelni fogok a társamra és a pici érkezése után sem fogom őt elhanyagolni. Aztán idővel ők is észreveszik magukon, hogy bizony pont az történik velük, mint szinte mindenki mással. (X)

Amikor megszületik a baba, ő lesz az első számú szerelem a nő életében. A feleségnek mindenre sokkal kevesebb ideje marad, beleértve a férjét is, aki akarva-akaratlanul a háttérbe szorul. Ebbe viszont nem kell belenyugodni, tenni kell érte, hogy ne így legyen. Úgy, hogy pl., megpróbálunk minél több időt együtt tölteni társunkkal, akár a pici nélkül is.

Így tesz Évi és Tomi az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor fiatal házaspárja is. A szerelmesek most vasárnap 11:50-kor a Kis-Balaton és környéke régióba utaznak, azért, hogy egy romantikus wellness hétvégét tölthessenek együtt, hiszen jó ideje nem volt már ilyenben részük és hogy teszteljenek egy zalakarosi, majd egy zalaszentgróti szállodát.

Évi és Tomi kapcsolata 7 évvel ezelőtt a főiskolán kezdődött, négy éve összeházasodtak, egy évvel ezelőtt pedig igazi családdá váltak, hiszen megszületett, kislányuk: Fanni. A hétvégét ezúttal lányuk nélkül töltik majd. Hogy mennyire sikerül nekik egymásra hangolódni, hogy hogyan sikerül a kettesben eltöltött hétvége és mit hoz ki belőlük, illetve kapcsolatukból ez a két nap, az csakis vasárnap derül ki 11:50-kor az RTL Klubon AZ ÉV HOTELE című műsorban.

Ezt a két szállodát teszteli majd vasárnap évi és Tomi:

Park Inn**** by Radisson Zalakaros Resort and Spa Hotel

A szálloda Zalakaros frekventált helyén, a magyar és német turisták körében közkedvelt Gyógy-, és Élményfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. Ahova a vendégek egy fedett, fűtött folyosón keresztül sétálhatnak át, hiszen a hotelnek közvetlen összeköttetése van a fürdővel. A szálloda stílusos: tágas, modern terek, fiatalos, színes falak és bútorok teszik hangulatosabbá az itt eltöltött időt. A szálloda éttermében a magyar és a nemzeti konyha is fontos szerepet játszik. Az alapanyagokat gazdaságokból, biofarmokból, őstermelőktől szerzik be. Emellett a menü összeállításakor mindig figyelnek a vegetáriánusok és a különböző ételintoleranciával küzdő vendégek igényeire is.

További részletek: https://www.parkinn.com/hotel-zalakaros/

Hotel Corvinus***

A hotel, Zalaszentgrót egyetlen szállodája, mely a város szívében helyezkedik el. A szálloda barátságos, családias hangulatú. Habár a hotel éppen egy főút mellett található, ennek ellenére a magas légterű szobáiban nyugodtan lehet pihenni, hiszen azok hangszigeteltek. A hotel falain belül a pihenés mellett rendezvények és konferenciák lebonyolítására is van lehetőség. Ami után vagy előtt, érdemes kipróbálni a szálloda wellness részlegét: a szoláriumot, a jakuzzit, a szaunát és a sószobát is. A szálloda állatbarát, így, ha ezt a szálláshelyet választod, akkor még négylábú házi kedvencedet sem kell otthon hagynod. Ha pedig már felfedeztétek a kisvárost, akkor érdemes ellátogatni a környékbeli Hévízre és Keszthelyre. Ez utóbbi egyébként csupán fél óra autóútra van a szállodától.

További részletek: http://hotelcorvinus.hu/

A két hotel valamelyikére tehát Te is szavazhatsz a most vasárnapi adás kezdetétől egy héten át a www.facebook.com/azevhotele oldalon. Ezzel nyerhetsz egy wellness hétvégét, abba a hotelbe, ahova szavazatodat leadtad. Ne feledd, a Kis-Balaton és környéke régióból csak a legjobb hotel kerülhet majd be januárban AZ ÉV HOTELE döntőjébe. Hogy melyik, az pedig a Te szavazatodon is múlik.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!