10 titkos hely a nagyvilágban, ahová soha az életben nem fogsz eljutni

Sorry, ne vedd személyeskedésnek. De hétköznapi emberként bizony soha az életben nem fogsz eljutni a következő 10 helyre a nagyvilágban, mert annyira titkosak, és némelyik még megközelíthetetlen is…

Csak az elitnek vagy még nekik se!

Elhiheted, én is szörnyen vágyom rá. Titkos klubbok, elzárt területek, összeesküvés elméletek színterei, elvileges ufó kutatóbázisok. De pusztán a két szép szemünkért egyikünket sem fogják beengedni. Soha az életben nem fogsz eljutni az alábbi 10 helyre, mert csak az elitnek, a fejeseknek, a királyi meg a császári családok, a pénzes és nagyhatalmú emberek léphetnek be ide. Vagy még ők sem.

Az 51-es körzet – Nevada, USA

Tudom, régóta vágysz ide. Én is. De a Las Vegastól 133 km-re található, Nevada állambeli katonai bázisra soha az életben be nem tehetjük a lábunkat, (kivéve Mulder ügynök, aki egyszer beszökött) mivel főként fegyver- és repülőgép kísérleteket végeznek a bázison. De tudjuk jól, hogy minket nem ez érdekelne, hanem a titkos ufó kísérletek és boncolások, a földönkívüli technológia. A titkokat akarjuk. Szinte úgy tesz az USA mintha nem is létezne hely, annyira próbálja megkerülni, hogy beszélnie keljen róla. De állítólag csak a mi fantáziánk szüli az összeesküvés-elméleteket valójában meg egy sima katonai terület, ezért tilos a belépés. Csak tudnám, hogy akkor miért akarnak lepuffantani, ha megmerjük közelíteni az objektumot.

Nemzetközi Magbunker – Spitzbergák, Norvégia

Ebben a bunkerben legalább nem folynak ufó kutatások. Elvileg. Vagy csak rossz a marketingje. Ez valójában egy tároló létesítmény természeti katasztrófa esetre. A bunker a norvég Spitzbergák területén, belül, a hegyoldalban, található egy 120 méteres alagútban. De biztos nem kuksolnék itt a -18 fokban. A bunker fő célja, hogyha egy esetleges természeti katasztrófa letarolna minden élőt vagy csak ledarálná a földszínéről a természeti kincseinket, hát akkor a konténerekben található, a világ minden tájáról összeszedett vetőmaggal újra kezdhetnénk az életet. Mármint azok, akik megmaradtak. Mivel érthető okokból a hely a világörökség részét képezi, senki be nem teheti ide a hótól csatakos bakancsát, mert az emberiség túlélését szolgálja a hely.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!