15 rejtélyes hely, ahová az életben nem teheted be a lábad

Mert halálosak, veszélyesek vagy mert szentek. Amit másnak szabad, azt nekünk, az átlagembereknek tilos. Úgyhogy csak képeken csodálhatod meg, de még így is gyönyörű.

15. Bohém Klub, USA

A 11 négyzetkilométernyi terület egy privát férfi klubhoz tartozik San Franciscóban, ami Bohém Klub néven ismert. 1899 óta minden júliusban eljönnek ide a világ legelismertebb emberei. 1923-tól kezdődően a republikánus párt (és néhány a demokratikus párt) elnöke, politikai alakja, üzletemberek, vállalkozók, művészek és tudósok váltak e klub tagjaivá.Több mint 100 éve a klub tevékenységét titokban tartják. Sok pletyka és találgatás volt: egyesek még azt is gondolták, hogy a Bohém Klub az új világkormány, és hogy a liget az ördög helye.

14. HAARP, USA

1997-ben lett Alaszkába telepítve ez az antennamező egy lakatlan völgyben, aminek a területe 13 hektár. A HAARP az összeesküvés-teoretikusok célpontja, akik azt állították, hogy ez az objektum hozzájárulhat az éghajlatváltozáshoz, a műholdak kikapcsolásához és az emberi elme ellenőrzéséhez. Biztosak voltak abban is, hogy a HAARP földrengést, szárazságot, hurrikánt, árvizet, de még járványt is okozhat.

13. Mezhgorye, Oroszország

Ez a város Oroszország egyik legelzártabb helye. Hivatalos források szerint a Baszkortosztáni Köztársaságban található. Azt is mondják, hogy egy földalatti fővárost építenek ott. Ellentétben sok más zárt orosz városokkal, nincsenek kutatóintézetek, katonai létesítmények, nukleáris fegyverek és nukleáris üzemanyagok, stb. Még mindig nem tudni, hogy mi is történik Mezhgorye-ban.

Kattins, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!