Februárban minden napra jut egy jó program: Mutatjuk a kedvenceinket

Ebből aztán lehet válogatni.

Budapesti Mangalica Fesztivál

Február 9-én nyílik a 11. Budapesti Mangalica Fesztivál. A háromnapos, ingyenesen látogatható rendezvényen élőállat-kiállítással, mangalicából készült termékekkel, termelői piaccal, főzőversennyel, koncertekkel és gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket. A fesztivál helyszíne az idén is a belváros, az V. kerületi Szabadság tér, ahol a látogatók találkozhatnak az ország minden pontjáról érkező tenyésztőkkel és őstermelőkkel.

Hol: Szabadság tér

Mikor: Február 9-11.

Farsangi űrkoncert a gyerekeknek

Jelmezes farsangi űrkoncertre várja a gyerkőcöket a Rutkai Bori Banda február 10-én a Hatszín Teátrumba. A téli égboltot benépesítik majd a furcsábbnál furcsább lények: Sárkányjárgányok száguldoznak a csillagok felett, távoli barátokkal, az ufókkal táncolhatunk a hordozható tábortűz körül, Űr Lajossal és Nyúl Ubullal kergetőzhetünk a Palánta Planéták közt, no meg a bimbózó Csillagerdőben. Hát melyik gyerek ne vágyna erre?

Hol: Hatszín Teátrum

Mikor: Február 10.

II. Budai Farsangi Fánkfesztivál

Február 9-11. között immár második alkalommal válogathatunk több mint 80 féle fánk között a Budai Farsangi Fánkfesztiválon, ahol a hagyományos finomságok mellett a különleges, újvonalas fánkokkal is tehetünk egy próbát. Más farsangi ételek mellett az italkínálat is gazdag lesz, hiszen a boroktól kezdve a pálinkákon át a koktélokig lesz mivel leöblítenünk az édességeket.

Hol: Budapest, 1117. Kőrösy József u.

Mikor: Február 9-11.

BODY Kiállítás

Február 15-én megérkezik Magyarországra a világhírű BODY kiállítás. A lenyűgöző emberi testet bemutató tárlat mérete Európában is egyedülállónak számít: 2200 négyzetméteren több mint kétszáz preparátumot tekinthetnek meg a látogatók. A kontinensen még soha, egyetlen városba se látogatott el a tárlat ilyen gazdag kiállítási anyaggal.

Hol: KOMPLEX (1061. Budapest, Király utca 26.)

Mikor: Február 15. - június 17.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!