Pihenés gyerekekkel

AZ ÉV HOTELE most vasárnapi adásában ezúttal egy négyfős családot ismerhettetek meg. Réka és Róbert két kisgyerekkel vágott neki a hotelek tesztelésének, ráadásul másik fogadalmuk az volt, hogy egy hétvégére félreteszik a mobiltelefonokat és a laptopokat, hogy jobban egymásra koncentrálhasson a család.

Izgalmasnak indulta hétvége, ami során először Tiszakécskére a Barack Thermal Hotel & Spa****-ba, majd a Varga Tanya Hotel***superior -ba látogattak el Kerekegyházán. Ha kíváncsi vagy, hogy kibírta-e a család a hétvégét a digitális eszközök nélkül és mennyire szolgálták ki a hotelek a gyerekes utazók igényeit, akkor nézd vissza az adást az RTLMost!-on.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon Te is szavazhatsz vasárnap délig arra a hotelre, amelyik jobban tetszik és ezzel megnyerheted a két nyeremény wellness hétvégénk egyikét. Ne feledd, most decemberben az alföldi hoteleket teszteljük és választjuk meg a Ti szavazataitokkal a régió legjobb hotelét. Ha szavazol és szerencséd van, a jövő héten akár Te is abban a hotelben pihenhetsz, amelyikre szavaztál. A két hotel, amelyek közül most választhatsz:

Barack Thermal Hotel & Spa****

A szálloda a dél-alföldi nyugodt kisváros, Tiszakécske üdülőövezetében, az élő Tiszától 100 méterre lévő Tisza-parti Termálfürdő területén, gyönyörű folyóparti zöld környezetben található. A hotel egészségügyi részlege a fürdőben lévő gyógyászati résszel karöltve a gyógyulni vágyókat, a strand és élményfürdő a családosokat, a feltöltődni, pihenni érkezőket pedig a szállodában beauty szolgáltatások, a fürdőben pedig wellness kezelések és szaunavilág várja. A szálloda fontos törekvése, hogy az egészséges életmód iránti elkötelezettség a legtöbb szolgáltatásban megjelenjen. Mindemellett a hotel kiváló helyszín lehet céges rendezvények, konferenciák számára is.

További információ itt!

Varga Tanya Hotel***superior

A hotel Magyarország szívében, a Kiskunsági Nemzeti Park mellett helyezkedik el. Budapesttől 1-1,5 órányira, az M5-ös autópályától 16 km távolságra fekszik. Az egykori nádfedeles tanyából mára hangulatos, hagyományait ugyan kívülről megőrző hotelrészt alakítottak ki, de a belső terek, a szobák, a wellness már a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelelnek. Az idilli, Kunpuszta által nyújtott környezet kiváló lehetőségeket nyújt nem csupán a pihenni vágyóknak, de ideális, esküvő, csapatépítő vagy éppen konferencia helyszín is lehet. A lovaglás szerelmeseinek pedig a Varga Tanya már több mint két évtizede testesíti meg a minőségi lovas szolgáltatást.

További információ itt!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp: Ha lefoglaltad szállásod, nézz körül a látnivalók és programok között is, hogy minél tartalmasabban teljen nyaralásod! www.utazzitthon.hu

Suzuki tipp: Vigyázz a kátyúkkal! Ősszel a sár és esővíz miatt nehezebben látjuk a mélységét és komoly károkat tud okozni az autón. Ha mégis megtörténne a baj, mindig készítsünk egy fotót! Jól fog jönni a kárigény felmérésénél. www.facebook.com/ilovesuzuki

Oldalak

Szólj hozzá Te is!