Csobbanj a nyárba! Még a határt sem kell átlépned a fantasztikus élményekért

A változatosság gyönyörködtet! Az idei szezonban a Harkányi Fürdő minden korábbinál változatosabb nyári élményeket és szórakozást nyújt mindent korosztály számára. (x)

Több, mint fürdőzés

Több újdonsággal is készül ezen a nyáron a vakációzok számára a Harkányi Gyógyfürdő, ahol árnyas ősparkban elhelyezkedő strandmedencék, a régió egyik legnagyobb csúszdaparkja, a kül- és beltéri medencékkel is rendelkező gyógyfürdőben kényeztető wellness és spa kezelések, hétvégi gyerek- és sportprogramok és természetesen nagyszabású zenei rendezvények is várják a vízimádókat.

A közkedvelt gyógyszolgáltatások mellett az utóbbi években a wellness és spa kezeléseket is egyre többen veszik igénybe a nemzetközi hírű fürdőben, ahol hamarosan egy vadonatúj szaunabirodalom is várja a vendégeket a megújult főépület földszintjén. A jelentős beruházásnak köszönhetően megszépült az étterem, új liftet szereltek fel, és modernizálták a vizesblokkokat is. Az emeleten pedig ezentúl egy modern tornaterem, valamint 120 nyugággyal bővített pihenőterek állnak a testi-lelki feltöltődésre vágyó vendégek rendelkezésére.

A gyerekek is élvezni fogják

Természetesen a kisgyermekkel érkezők is számos egészséges kikapcsolódási lehetőség közül válogathatnak: a kicsik szórakozásáról a nyitott gyerekmedencék, a 7 pályás csúszdapark, és a jól felszerelt játszótér mellett a Harkány+ hétvégék családi élményprogramjai is gondoskodnak a vakáció hónapjaiban.

Júliusban és augusztusban is a Fürdőbe látogat a Kalandra fel! játékpark a Nickelodeonnal, ahol különleges ügyességi versenyek, mókás akadálypályák és talányos memóriajátékok tesztelik kicsik és nagyok tudását. Akár a család minden tagja próbára teheti csúszdázási képességeit a nyári, három fordulós Csúszdabajnokságon, amelynek bajnokai strandbelépőket nyernek a 2020-as évre.

Hazánk legkedveltebb fellépői

A zenerajongók is fergeteges bulikon vehetnek részt csúszdapartyval egybekötött zenés éjszakai fürdőzések alkalmával. A július 19. és 21. között megrendezésre kerülő XXVI. Harkányi Fürdőfesztivál fellépői sorában pedig nem kisebb nevek szerepelnek, mint DJ Dominique, az EDDA, a Kelemen Kabátban, Horváth Tamás vagy a Follow the Flow.

A Fürdő ezen a nyáron is izgalmas nyereményjátékkal várja a vízimádókat, melynek során csodás élmények várnak minden résztvevőre: vízben, földön, levegőben! Azok a vendégek, akik akár minden strand- vagy gyógyfürdő-látogatásuk alkalmával regisztrálják a belépőjük vásárlásakor kapott blokkot szeptember 30-áig, részt vehetnek a havi és a záró sorsolásokon is. A fődíj egy egész éves autóhasználat, a havi sorsolások nyertesei pedig Harkányfürdő ajándékokkal, Tensi repülőjegyekkel, Pizza Forte Pécs utalványokkal és HappySkin kozmetikai csomagokkal gazdagodhatnak! Minden, a játékba regisztráló résztvevő egy garantált kedvezménykupont kap ajándékba, amit a Praktiker webshopjában használhat fel. További részletek és a regisztráció itt érhető el.

Szavazz és nyerj pihenést!

Te se felejts el szavazni az Év Fürdője versenyen a Harkányi Fürdőre augusztus 31-ig, mivel az idén a Harkányi Gyógyfürdőre szavazó játékosok között kisorsolásra kerül egy 2 főre szóló 2 éjszakás fantasztikus pihenés a harkányi Dráva Hotel****-ben és belépőjegyek a világhírű gyógyvízéről ismert Harkányi Gyógyfürdőbe. Részletek és szavazás itt: azevfurdoje.hu/harkany

További információkért látogass el a Harkány Gyógyfürdő Facebook oldalára!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!