Nagy novemberi programajánló, amit érdemes végigböngészned

Decemberben már nem lehet elkerülni az ünnepek körüli rohanást, ezért ha valamikor, akkor novemberben igazán muszáj időt szakítanod a kikapcsolódásra.

Egy kellemes péntek este: V4 Várkoncert

A Visegrádi Négyek 1991-es megalakulása a közös múltra, értékekre, érdekekre és a kölcsönös bizalomra alapozva épült. A 2017-2018. évi magyar elnökség alkalmából megrendezett koncerteken az összetartozás és a sokszínűség jegyében lépnek színpadra október 13-tól december 15-ig minden pénteken 20 órakor a különböző műfajok legjelesebb képviselői. Az előadásokon minden alkalommal egy hazai, illetve egy külföldi fellépő koncertjét is meghallgathatják az érdeklődők. November 3-án Szirtes Edina Mókus és a Szirtes Vonósnégyes valamint Rohmann Ditta csellóművész lép színpadra a Bazaar Eclectica-ban. Meghívott vendég Lengyelország egyik legnépszerűbb jazz zenésze, Wojtek Mazolewski.

Hol: Bazaar Eclectica
Mikor: November 3.

A belépés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztrációkat a szervezők az előadást megelőző csütörtök 20 óráig fogadják a V4concerts@hungarofest.hu email-címen!

Hétvégi kikapcsolódás: Jótékonysági ruhacsere

Van egy csomó megunt, de jó állapotban lévő ruhád? Beújítanál valamit, de nem akarsz vásárolni? Eközben még egy jó célt is támogatnál? Akkor irány a közösségi ruhacsere program a Madách téren és támogass részvételeddel egyszerre több jó célt is. A megmaradt ruhákat két adománybolt, a Filantrópia és a SZIA adományboltok javára ajánlják fel a szervezők. Beugró egy doboz tampon, vagy egy csomag betét.

Hol: Hageni Távegyetem Budapesti Központ (Madách Imre út 13-14., Budapest, 1075)
Mikor: November 4.

Még több információért kattints ide!

Egy színdarab, amit nem érdemes kihagyni: FRIDA

A Duda Éva Társulatnál az idei évad első felének középpontjában a repertoár előadások továbbjátszása szerepel főként, de megújult a diákoknak szánt beavató programsorozat és közben a színfalak mögött már készül az új bemutató is nemzetközi szálakkal. A Budapesti Operettszínházzal koprodukcióban létrehozott Frida sikere továbbra is töretlen, a márciusi bemutató óta minden előadás teltházas volt, ám aki szeretné megnézni, még éppen időben van, hiszen a novemberi és decemberi előadásokra a jegyelővétel a napokban indult meg.

Hol: Átrium
Mikor: November 16-17. 19:30, December 11-12. 19:30

Még több információért kattints ide!

Világsztárok hazánkban: Gorillaz koncert

A Gorillaz egy virtuális együttes, melyet a Blur frontembere, Damon Albarn, és a képregényrajzoló Jamie Hewlett találtak ki 1998-ban. A csapat november 13-án ad koncertet a Budapest Sportcsarnokban, ha szereted a bandát és szerencséd van, még simán elcsíphetsz egy-két jegyet.

Hol: Budapest Sportcsarnok
Mikor: November 13.

A többi programért kattints a következő oldalra!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!