Utazás

Nem vicc! Van ilyen: szaunakereső applikáció

Térképes online szaunahelyszín kereső segítheti a kikapcsolódásunkat.

Már csak a relaxálásra kell tartogatnunk az energiáinkat

Térképes online szauna keresőt indított a holia.hu tematikus portál. Az ingyenes, országos szauna kereső segítségével bárki villámgyorsan megtalálhatja a számára legszimpatikusabb szaunázási lehetőséget.

A térképes kereső jelenleg csaknem 100 szauna helyszínt tartalmaz, és ez a szám folyamatosan bővül. A helyszínek között edzőtermek, vendégházak, termálfürdők, és wellness komplexumok is megtalálhatóak.

A keresőben a szauna típusa (finn szauna, infraszauna, gőzszauna és aromaterápiás kabin) és megye alapján lehet szűrni találatokat, valamint kiválaszthatjuk azt is, hogy termálfürdős helyszínt keresünk-e. Minden szaunahelyszín adatlapja tartalmaz egy rövid leírást, a pontos címet, elérhetőségeket, valamint az egyéb wellness jellegű szolgáltatások felsorolását.

Az internetes oldalon egy percek alatt kitölthető űrlap segítségével ráadásul bárki küldhet be újabb szaunahelyszíneket is, amelyek ezután megjelennek a szauna keresőben is.

Ha jobb kézzel nyitod ki az ajtót, egy biciklis életét mentheted meg.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Hallottál már a szigma férfiakról? A pasik egy része nevetségesnek tartja őket, míg mások keresik a módját, hogy azzá váljanak, egyes nők pedig odáig vannak értük.
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.