Utazás

Nem akaszthatjuk szögre az esernyőt: rengeteg csapadékot, de meleg időt is hoz a hétvége

Mutatjuk, milyen időjárásra készülhetünk vasárnapig.

Könnyen bőrig ázhatunk a következő napokban

Az Országos Meteorológiai Szolgálat információi szerint ma többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, a Dél-Dunántúlon azonban csökken a felhőzet, pár órára a nap is kisüt. Kezdetben többfelé, majd egyre inkább keleten, északkeleten várható eső, emellett a Dél-Dunántúlon délután helyenként záporok, zivatarok alakulnak ki. A nyugati, délnyugati szél időnként megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között valószínű.

Holnap éjszaka nagy területen csökken a felhőzet. Napközben dél felől erősen megnövekvő magasszintű felhőzet mellett gomolyfelhő-képződés is várható, így több-kevesebb - jobbára szűrt - napsütésre is számíthatunk. Szórványosan alakul ki zápor, zivatar. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, zivatar környezetében lehet szélerősödés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között várható.

Vasárnap Nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, délelőtt a Dunántúlon, délután keletebbre is. Kezdetben több helyen várható eső, zápor, elszórtan zivatar, délután már csak a Dunától keletre valószínű csapadék, de ott is egyre kevesebb helyen. Az északnyugati, nyugati szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. Zivatar térségében viharossá is fokozódhat a szél. A hajnali 9, 14 fokról 17, 22 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.