Utazás

Eljött a legszőrösebb hónap, középpontban a férfiak egészsége

Te tudtad, hogy öt magyar férfi közül csak három éli meg a 65. születésnapját?

Idén is Movember

A Movember Mozgalom meghonosítói kilenc éve dolgoznak azért, hogy felhívják a férfiak figyelmét a szűrővizsgálatok - elsősorban a 40 év felett szinte kötelezően ajánlott prosztatavizsgálat – fontosságára. Az idei évben a szűrővizsgálatokra és az egészségtudatos életvitel szükségességére szeretnék helyezni a hangsúlyt; egyfajta szemléletváltást elérni a magyar férfiak egészségükhöz való hozzáállásában. Az elmúlt évek sikerének könyvelhető el, hogy a magyar Movember kampány az ország egyik legismertebb prevenciós kampányává nőtte ki magát. A hatékony kommunikáció eredménye az urológus szakemberek szerint is érezhető, ugyanis novemberben sokkal több férfi keresi fel a rendelőket mint az év többi részében.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Utazás
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...