Megújult az Aquaréna - 1,5 km hosszúságú vízicsúszda várja a látogatókat

Június 26-tól várja a megújult aquapark a vízikalandok szerelmeseit Mogyoródon. Magyarország egyetlen 1,5 kilométernyi hosszúságú vízicsúszdaparkja egész napos aktív kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindez alig 15 percre Budapesttől. (x)

Igazi élmény mindekinek

A felújított - 11, 5 hektár alapterületű - Aquarénában 26 csúszda, 9 medence, egy háromszintes ugrómedence és egy lassan csordogáló Lusta Folyó várja a fürdőzőket. A csúszdák közül kedvükre válogathatnak a vendégek, a bevállalósabbak számára a Szabadesés Csúszda nyújt felejthetetlen élményt, míg a szülők és a gyerekek a népszerű családi csúszdán suhanhatnak kedvükre.

A mozgalmas csúszdázás mellett hűsítő medencék, jacuzzi és egy lounge rész is gondoskodik arról, hogy kényelmesen, testet–lelket pihentető, feltöltő élményben legyen része a látogatónak. A panorámateraszon baldachinos ágyakon ejtőzhetünk, a különböző éttermi egységben pedig minden lehetőség adott egy kellemesen elköltött ebédhez.

Mogyoródi Aquaréna csúszdapark

Változatos programlehetőség

Az Aquarénában nem csak a pancsolni, játszani, fröcskölni vágyó gyerekekre, hanem a Mineshow - rajongó ifjakra is gondoltak, így a „vizeskedés” után más izgalmakban is lehet része az érdeklődőknek. A vízből kiszállva is számos lehetőség kínálkozik az aktív sportolásra: pazar röplabda-, foci- és tollaslabdapálya is színesíti a kínálatot.

Ráadásul egy itt eltöltött izgalmas, ám fárasztó nap után este nem muszáj hazamennie annak, akinek nem elég egy nap őrület, a zöldben lehet sátrat verni, lakókocsizni, de egy glamping is várja a látogatókat. Szerdánként kedvezményes diák és gyermeknap vár mindenkit, csoportoknak 20 fő felett pedig csoportkedvezmény jár.

Részletekért, egyéb információért irány a www.aquarena.hu

Oldalak

Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok