Milyen az ideális esküvői helyszín?

A megfelelő esküvői helyszín megtalálása nem egyszerű feladat. Bálint és Diána AZ ÉV HOTELE most vasárnapi adásában az RTL Klub-on azért kel útra, hogy megnézzen két szállodát, amelyek ideálisak lehet az esküvő helyszínének, de akár a nászúthoz is. (X)

Az egyelőre távkapcsolatban élő pár - hiszen Bálint Szekszárdon, Diána pedig Kiskunhalason lakik -, két különböző stílusú helyszínre látogat, hiszen amíg a gyönyörűen felújított Prónay-kastély az eleganciát, addig a Bambara Hotel az izgalmas afrikai tematikát jeleníti meg. Ha kíváncsi vagy, hogyan tetszettek a jegyespárnak a helyszínek és milyenek a héten versenybe induló szállodák, akkor AZ ÉV HOTELE című műsorban mindezt megnézheted az RTL Klub-on vasárnap 13:05-kor.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon Te is szavazhatsz az ebben a műsorban meglátogatott két hotel valamelyikére vasárnap az adás kezdetétől egy héten át, jövő vasárnap délig és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, amelyikre voksoltál. Ha szerencséd van, a szavazás utáni héten már Te is ott pihenhetsz. A két hotel, amelyik ezen a héten versenybe száll a szavazatodért:

Prónay-kastély

A exkluzív eseményhelyszín és szálláshely a nógrádi hegyes-völgyes vidéken, Alsópetényben található. A Prónay-kastély épített örökségünk értékes eleme, mivel a nemesi rezidenciák egy nagymértékben elpusztult csoportjához tartozik. A felújítást követően visszanyerve eredeti funkcióját, korhűen berendezett impozáns lakosztályokkal reprezentatív terekkel szálláshelyként és rendezvény helyszínként szolgál. Amíg a kastély parkjában megpihenhetünk, addig a kastély wellness részlegén felfrissülhetünk egy-egy esküvő, családi vagy céges rendezvény közben. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/alsopeteny/pronay-kastely

Bambara Hotel****

A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A Bambara Spa pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri és kültéri élmény- és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló só rőzse- és afrikai herbárium-kunyhót, só-permetes gőzkabint, uszadék-fából épült szaunát, meditációs lélek oázist és egy misztikus barlangfürdőt használhatnak a szálloda lakói. A szállodát körülvevő erdő vadregényes attrakciót rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban olyan látványos attrakciók kerültek kialakításra, amelyek különleges élményt nyújtanak a látogatók számára. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet. További információ: https://bambara.hu/hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!