Utazás

Cicarajongók álma ez a hely: van egy sziget, ahol több a macska, mint az ember – fotók

Ha te is imádod a macskákat, feltétlenül keresd fel ezt a szigetet, ugyanis úton-útfélen doromboló négylábúak társaságában lehetsz.

Macskaparadicsom

Van egy hely a világon, melyet rengeteg macskabarát keres fel, ugyanis kissé szokatlanul alakul a lakosság: a mindössze 3,14 négyzetkilométeres japán Tashirojimán nagyjából száz ember lakik, ám a szigeten már több a kóbor macska, mint amennyi a gazdi, ráadásul populációjuk egyre csak nő. Mutatjuk:

Noha a csak Macskák szigeteként vagy Macskamennyország-szigetként emlegetett helyen a lakosságot a kihalás fenyegeti – hiszen a százfős Tashirojima lakóinak több mint fele 65 év fölötti –, az ott élő macskák teljes biztonságban és boldogságban tengetik napjaikat.
Kattints a további képekért!

Több mint 22 millió forintnak megfelelő összeget kaphatnak Skóciában azok, akik komolyan gondolják a költözést. A pénzt lakásvásárlásra vagy akár egy vállalkozás beindítására is lehet költeni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.