Utazás

Nem tud kikötni az óceánjáró, ilyen luxus fogságban várnak az utasok

Ingyen eszik és iszik mindenki, míg ki nem találják, hogy hova és meddig mennek.

Sok utas nem tudott hova menni

Az óriási rombolást végző Irma hurrikán, halálos pusztító útján haladt a Karib-térségen keresztül, majd egyenesen Floridába indult tovább. A Norwegian Escape luxushajó épp ebben az időben ért be Miami kikötőjébe. Az óceánjáró eredetileg négyezer utassal a fedélzetén indult Belize, Honduras, Mexikó érintésével egyhetes karibi körútra. Az időjárási viszonyok miatt azonban két mexikói kikötő elhagyásával, előbb fordultak vissza Miami felé. Az utasok egy része el is hagyta a hajót, ám erről az állomásról sokan nem tudtak volna épségben hazajutni az ítéletidő miatt, olvasható a Daily Mail oldalán. A Norwegian Cruise Line vezetősége ekkor komoly döntésre szánta el magát.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, kattints a következő oldalra!

Oldalak

Utazás
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.