Mindet látni kell: A legjobb utazós filmek összebújós, mozis estékre

Bár a szabadság még messze van, Te már a nyaralásról álmodozol? Világot látni ma akár a kanapéból is lehet, hála a filmek világának. Ebből a filmajánlóból pedig biztosan mindenki talál majd magának valót, és már kezdődhet is az utazás!

Örök kedvenc: A bakancslista

A film két haldokló öreg férfiról szól, akik rádöbbennek, hogy még rengeteg dolog vár rájuk a világon, amit még nem próbáltak. Mivel nem akarnak így meghalni, írnak egy listát – ez a bakancslista –, amin feljegyzik a legnagyobb álmaikat. Végül ez a két, teljesen különböző ember elhatározza, hogy közösen véghez visznek mindent, amire vágynak. Tipikusan olyan film, amit mindenkinek látnia kell egyszer.

Amikor bármi lehetséges: Walter Mitty titkos élete

Walter Mitty (Ben Stiller) a Life magazin fényképnegatívokkal foglalkozó alkalmazottja, aki mindig arról álmodozik, hogy hőstetteket hajt végre. Egy félreértés miatt azonban valóban útnak kell indulnia, hogy felkutassa a híres fotóriporter, Sean O’Connellt. Kalandjai során számos varázslatos helyre ellátogat, miközben rengeteg mindent megtanul az életről és önmagáról.

Az önismeret útján: Vadon

A 26 éves Cheryl (Reese Witherspoon) csinos fiatal nő, mégis úgy érzi, mindent elveszített az életben. Hirtelen menekülőútként egy 1000 mérföldes túrára vállalkozik a Pacific Crest Trail mentén. Hamar rájön, hogy ez az út egyáltalán nem a könnyed pihenésről szól. A vadonban nem csupán a vadállatok, a hirtelen időjárás változások okozhatnak gondot, hanem más kirándulók is veszélyt jelenthetnek az egyedül haladó nőre, akinek egyetlen társaságát a múlt emlékei adják.

Még több szuper filmötletért kattints a következő oldalra!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!