Utazás

Egy légiutaskísérő tanácsa: ezért ne viselj soha rövidnadrágot a repülőn

Talán bele sem gondoltál eddig, hogy mennyire fontos, hogy mit viselsz akkor, amikor repülőgépre szállsz. Most egy légiutaskísérő megosztja, hogy miért nem tanácsos rövidnadrágban utazni és további tippeket is ad.

Repülési etikett egy légiutaskísérő alapján

Az utóbbi időben a TikTok lett a gyűjtőhelye egy csomó olyan hasznos tudásnak, amire magától sosem gondolna az ember, de amúgy tök jó tudni róla. Itt ragadta meg az alkalmat egy légiutaskísérő, hogy megossza tanácsait azt illetően, hogy mire érdemes figyelni, amikor repülőre szállunk.

Az utazási korlátozások feloldásával újra megteltek a repterek, rengetegen indultak repülővel nyaralni. A repülésnek megvan a maga etikettje, de néhány szabályt fontos tisztázni.

Rövidnaci kizárva!

Ne viselj rövidnadrágot, amikor repülővel utazol, mert – mint az ablakok esetében – sosem tudhatod, hogy mennyire tiszta az ülés, és hosszúnadrágban sokkal kevesebb kórokozó kerülhet rád” – mondta ki a nagy igazságot a @tommycimato nevű felhasználó a TikTok-videójában.

További tanácsokat is megosztott, amiket érdemes lehet tudni. Ha érdekel, lapozz a következő oldalra!

Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.