Utazás

Mi az áthaladás sorrendje az ábrán? 100 emberből 90 elhasal ezen a megmosolyogtatóan egyszerű KRESZ-teszten - te megoldod?

Egy autós, egy gyalogos és egy kerékpáros: mi az áthaladás sorrendje az ábrán?

Mutasd meg, hogy a KRESZ-szabályok a kisujjadban vannak!

Most következő KRESZ-tesztünk egyszerű, akár egy pofon, az emberek jelentős része mégis elhasal rajta. Bizonyítsd be, hogy neked tényleg a kisujjadban vannak a közlekedési szabályok, és nincs olyan rafinált fejtörő, mely megingatná a magabiztosságodat, s kifogna rajtad! Lapozd fel galériánkat, és máris nekiveselkedhetsz a játéknak!

Egy autós, egy gyalogos, egy kerékpáros: mi az áthaladás pontos sorrendje? (A kép alsó, sárga sávjában olvasható kérdést most hagyjuk figyelmen kívül: koncentráljunk a közlekedési szituáció összes szereplőjére!)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.