Hirdetés

Ajándék, ami egy életre szól - 5 léleksimogató ünnepi koncert

Az év végi őrület után jól esik egy kis kikapcsolódás, és most kivételesen nem arra gondolunk, mint amikor holtfáradtan hazaesünk a munkából és bekapcsoljuk a tévét. Összegyűjtöttünk öt különleges koncertet az ünnepekre, amelyekkel máshogy töltődhetünk fel, mint egy filmnézős délutánnal.

Soha nem volt még...MR Gyerekkórus

A Magyar Rádió gyermekkórusa immár több mint 60 éves múltra tekinthet vissza, ám olyan formációban még sosem láthattuk őket, mint idén. A karácsonyi előtti koncerten a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész,Hegedűs Endre is csatlakozik a kórushoz, A külölegesBetlehemes népi játékok, népszerű klasszikus karácsonyi zongoraművek, reneszánsz, romantikus, XX. századi (elsősorban Bartók és Kodály) és kortárs magyar szerzők adventi és karácsonyi kórusművei hangzanak el a Picurkák, a Nagykórus valamint Hegedűs Endre tolmácsolásában.

Mikor: 2016. december 22. (19:30)
Hol: Pesti Vigadó Dísztermében
Bővebben itt!

Rhoda Scott és Varnus Xavér karácsonyi nagykoncert

Mi más is illene tökéletesebben az ünnepi hangulathoz, mint a gospel és az orgona. A műfaj egyik legautentikusabb képviselője, a világhírű „mezítlábas grófnő” Rhoda Scott szeret kísérletezni a zenében, épp ezért talált partnerre Varnus Xavér magyar orgonaművészben. A két kivételes tehetség karácsonyi nagykoncertet ad Papp László Budapest Sportarénában: ahol mély érzelmekkel, dinamikával, izgalmas és egyedi hangzással fűszerezik meg az ünnepi hangulatot.

Mikor: 2016. december 19. (19.30)
Hol: Papp László Budapest Sportaréna
Bővebben itt!

100 gitár egy színpadon

Ha valami igazán egyedülálló produkcióra vágysz, a Palladio Orchestra - 100 gitáros egy színpadon koncerten garantáltan megtalálod. Nem egyszerű koncertről van szó ugyanis, hanem a maga nemében egyedülálló zenei csemegéről. 10 szólista, 90 ritmusgitáros, 2 énekes és 1 DJ varázsolja majd el világon egyedülálló műsorával a közönséget. Sőt, a produkcióhoz csatlakozott a 10 éve sikeresen működő kijevi Pektorál gitárzenekar Borisz Belszkij vezetésével.

Mikor: 2016. december 28. (20.00)
Hol: Papp László Budapest Sportaréna
Bővebben itt!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!