Izgalmas programok augusztus 20-ra

Már csak két nap és itt a nemzeti ünnep! Amennyiben nem szeretnéd augusztus 20-át a négy fal között tölteneni és az állami megemlékezések sem vonzanak, vegyél részt egy izgalmas programon! Cikkünkben három olyat ajánlunk, amelyeken biztosan nem fogsz unatkozni.

Debreceni Virágkarnevál

Idén immár 45. alkalommal rendezik meg a hajdúsági városban a virágkarnevált. Az ország egyik legismertebb rendezvényén ezúttal sem maradhat el a virágokkal díszített kocsik felvonulása és a hozzá kapcsolódó számos zenés, táncos program. Ezt egyszer mindenkinek látnia kell!

Helyszín: Debrecen, Kossuth tér

Bővebb információ: debreceniviragkarneval.hu

Fotó: debreceniviragkarneval.hu

Oldalak

Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.