Utazás

Indul a szezon: Most próbáld ki a vitorlázást Horvátországban!

Mutatjuk a legjobb helyeket.

Rejtett kincsek

Láttad már Horvátország rejtett partvidékeit, romantikus öbleit és láthatatlan kincseit? Az Adria szerelmesei szerint mindezt csak vitorlázás közben pillanthatja meg az ember. És hogy miért is tanácsolják azt, hogy legalább egyszer az életben ki kell próbálni? Többek között azért, mert a partvidék 1185 szigete között vannak buján zöldellőek, kopárak, hegyesek, laposak, aprók és hosszan elnyúlók, no meg azért is, mert újabb és újabb helyszíneket hódíthatsz meg. Bérelt vitorlással vagy akár egy tapasztalt kapitánnyal a fedélzeten bejárhatod a legjobb strandokat, titkos öblökre bukkanhatsz vagy éppen megérkezhetsz a kedvenc nyaralóhelyedre. A horvát tengerpart április végétől október elejéig élvezhető, a hajózás pedig biztonságos. Ám jó, ha tudod, hogy a főszezon július–augusztusban van, ekkor a legzsúfoltabbak a kikötők és a horgonyzóhelyek, no és a költségek is ilyenkor a legmagasabbak.

Vitorlázós helyekért lapozz!

Fotó: instagram.com/we.sail.you

Oldalak

Utazás
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.