Utazás

Már csak pár óránk maradt hátra? Az új Nostradamus szerint ma tényleg kitör a harmadik világháború

Vérfagyasztó jóslattal rukkolt elő az indiai Nostradamusként ismert Kushal Kumar. Pár óra múlva ki is derülhet, igaza volt-e.

Már a vészharangot kongatja az indiai Nostradamus

A koronavírus-járvány, illetve az orosz-ukrán háború kitörése óta minden eddiginél felkapottabbak a különböző világvége-szcenáriók. Mostanság a harmadik világháború kitörésének esetleges lehetősége tartja rettegésben emberek millióit, és nehéz volna megítélni, hogy vajon Kushal Kumar, az indiai Nostradamusként emlegetett asztrológus erre a kollektív pszichózisra játszik-e rá bravúros érzékkel, vagy komolyan gondolja, hogy a mai napon kezdetét veszi egy újabb világégés. A férfi mindenesetre azt állítja magáról, hogy számos korábbi világeseményt megjövendölt már: többek között "előre látta", milyen pusztító háborúskodássá fajul az Izrael és a Hamasz, illetve Oroszország és Ukrajna között érlelődő feszültség, de valljuk be, e két nemzetközi konfliktus megjövendöléséhez nem is kellett különösebb jóstehetség. Kumar most a Daily Starnak árulta el a harmadik világháború kitörésének időpontját: az asztrológus szerint az esemény június 18-án, vagyis ma fog bekövetkezni. De vajon mire alapozza állítását a távol-keleti "látnok"?

"Most kedden, 2024. június 18-án van a legerősebb bolygóimpulzus a 3. világháború kirobbantásához, bár június 10. és 29. is beleszólhat ebbe" - mondta a Daily Starnak Kumar.
Kattints a további képekért!

Nem akárki látogatott a háború sújtotta országba, az egész világsajtót meglepte az érkezése.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...