Utazás

Búcsút inthetünk az esőzéseknek, azonban most más érkezik a helyükre

Az esős napokat most a szeles napok váltják majd fel.

Igazi ideális vitorlázós idő lesz a következő napokban

Szombaton már sok napsütésre van kilátás, de a középső és keleti tájakon szórványosan még kialakulhatnak záporok, zivatarok. Az északias szél országszerte erős lesz. A szeles időben 25-30 fokot mérhetünk – írja oldalán időjárás-jelentését az Időkép.

Balaton időjárás vitorláshajó vitorlázós idő szél szeles nyár június 2022 Magyarország hőmérséklet program

Forrás: 123rf

Vasárnap sokat süthet a nap, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből említésre méltó csapadék nem valószínű. Élénk, erős lesz az északias szél. Pár fokkal melegebb lesz, délután 26-31 fokra van kilátás.

Kedden hidegfront fogja befolyásolni a hét folytatását

Hétfőn folytatódik a meleg nyári idő, de a napsütést elszórtan egy-egy zápor, zivatar időnként megzavarhatja. Nagy mennyiségű csapadékra sehol nem kell számítani. Kedden egy hidegfront érheti el térségünk. Napos idő várható, csapadék csak elvétve lehet, viszont a szél többfelé feltámad, és a maximumok is visszaesnek. 22-26 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Az utasaival fizetteti meg a Ryanair a kormány által kiszabott légiforgalmi adót.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.