Utazás

Tovább büntet az időjárás: május közepén olyan özönvizet kapunk a nyakunkba, amilyenre még nem volt példa

A hét derekán egy sekély ciklon éri el hazánkat, ami jelentékeny méretű változást hoz az időjárásban. Különösen intenzív, hosszú esőzés veszi kezdetét pár nap múlva.

Májusban sem kegyelmez nekünk az időjárás

Már tegnapi összefoglalónkban is megemlítettük, hogy az előttünk álló hetet bizony nem ússzuk meg szárazon - mostanában nem lesz érdemes esernyő nélkül elindulnunk hazulról -, viszont a hosszabb távú előrejelzéseket szemrevételezve még aggasztóbb kép tárul elénk. Szerda este egy sekély ciklon éri el hazánk területét, ami a feje tetejére állítja majd az időjárást - árulta el a 24.hu-nak Molnár László meteorológus, a Kiderül.hu munkatársa. Lapozz, galériánkban megismerhetsz minden további részletet!

A ciklon a Földközi-tenger keleti medencéjéből szállít enyhe, ám meglehetősen párás levegőt teljes Közép-Európába a Balkántól Lengyelországon át valamelyest "visszakanyarodva" az Alpok keleti részéig - írja a 24.hu.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...