Utazás

Nem enyhül a tél szorítása: az egész országban marad a fogvacogtató hideg, de ha ebben a régióban élsz, még nagyobb bosszúság vár rád

Nem indul felhőtlenül január harmadik hete: továbbra is marad a barátságtalan, zord hideg, egyes területeken pedig csapadékra is számítani kell.

Hiába várjuk, nyoma sincs a felmelegedésnek

Egyelőre nem enyhül a tél szorítása: marad a barátságtalan hideg, az ország egyes pontjain pedig még csapadékra is számítani kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat aktuális előrejelzéséből. Szeretnéd tudni, milyen időjárásra van kilátás a mai napon? Máris beavatunk a részletekbe: kattints galériánkra a folytatáshoz!

Az ország északi, északnyugati felében napközben átmenetileg csökken a felhőzet és hosszabb időre kisüt a nap, míg másutt egész nap jobbára erősen felhős, borult idő lesz. Főként hazánk déli felében számíthatunk csapadékra, ott az eső mellett kezdetben vegyes csapadék is eshet (havas eső, átmeneti ónos eső reggel), majd délutántól egyre inkább havazásba vált a halmazállapot.
Kattints a további képekért!

Leadfotó. 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.