Utazás

Kiadták az elsőfokú figyelmeztetést: kő kövön nem marad, valódi ítéletidő sújt ma le az országra

Olyan, mintha megkésett áprilisi tréfát űzne velünk az időjárás.

Esernyő nélkül ne indulj el otthonról!

Sajnos egyáltalán nem vár ránk tavaszias idő a hét első munkanapján - derül ki a HungaroMet friss előrejelzéséből. Zivatarok, eső és heves széllökések miatt több megyére is figyelmeztetést adtak ki: sajnos kedden lesújt az ítéletidő Magyarországra, így bölcsen teszed, ha előkeresed az esernyődet, mielőtt kilépnél a lakásod ajtaján. Lapozz, galériánkban jövünk a pontos részletekkel!

A HungaroMet előrejelzése szerint zivatarokra kell számítani Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komáron-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Sztárok
A Nemzet Színésze - aki április 15-én ünnepelte 90. születésnapját - mérhetetlenül büszke két unokájára, Bencére és Enikőre.