Utazás

Kiadták az elsőfokú figyelmeztetést: kő kövön nem marad, valódi ítéletidő sújt ma le az országra

Olyan, mintha megkésett áprilisi tréfát űzne velünk az időjárás.

Esernyő nélkül ne indulj el otthonról!

Sajnos egyáltalán nem vár ránk tavaszias idő a hét első munkanapján - derül ki a HungaroMet friss előrejelzéséből. Zivatarok, eső és heves széllökések miatt több megyére is figyelmeztetést adtak ki: sajnos kedden lesújt az ítéletidő Magyarországra, így bölcsen teszed, ha előkeresed az esernyődet, mielőtt kilépnél a lakásod ajtaján. Lapozz, galériánkban jövünk a pontos részletekkel!

A HungaroMet előrejelzése szerint zivatarokra kell számítani Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komáron-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...