Utazás

Kiadták az elsőfokú figyelmeztetést: kő kövön nem marad, valódi ítéletidő sújt ma le az országra

Olyan, mintha megkésett áprilisi tréfát űzne velünk az időjárás.

Esernyő nélkül ne indulj el otthonról!

Sajnos egyáltalán nem vár ránk tavaszias idő a hét első munkanapján - derül ki a HungaroMet friss előrejelzéséből. Zivatarok, eső és heves széllökések miatt több megyére is figyelmeztetést adtak ki: sajnos kedden lesújt az ítéletidő Magyarországra, így bölcsen teszed, ha előkeresed az esernyődet, mielőtt kilépnél a lakásod ajtaján. Lapozz, galériánkban jövünk a pontos részletekkel!

A HungaroMet előrejelzése szerint zivatarokra kell számítani Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komáron-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Bár úgy tűnhet, a mosás nem kifejezetten nehéz feladat, akadnak bizonyos hibák, melyekbe olykor még a leggyakorlottabb háziasszonyok is belefutnak, pedig ruháink mellett akár mosógépünket is...
Lifestyle
Teljesen természetes, hogy olykor el-elfelejtünk dolgokat, de gondoltad volna, hogy memóriád és agyad egészségének befolyásolása bizonyos mértékig a te kezedben is van?
Lifestyle
A nagy "só kérdés" továbbra is hatalmas dilemma tárgya, de mi most eláruljuk, hogy melyiket érdemes a konyhádban tartanod. Íme!