Utazás

Kiadták az elsőfokú figyelmeztetést: kő kövön nem marad, valódi ítéletidő sújt ma le az országra

Olyan, mintha megkésett áprilisi tréfát űzne velünk az időjárás.

Esernyő nélkül ne indulj el otthonról!

Sajnos egyáltalán nem vár ránk tavaszias idő a hét első munkanapján - derül ki a HungaroMet friss előrejelzéséből. Zivatarok, eső és heves széllökések miatt több megyére is figyelmeztetést adtak ki: sajnos kedden lesújt az ítéletidő Magyarországra, így bölcsen teszed, ha előkeresed az esernyődet, mielőtt kilépnél a lakásod ajtaján. Lapozz, galériánkban jövünk a pontos részletekkel!

A HungaroMet előrejelzése szerint zivatarokra kell számítani Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komáron-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.
Sztárok
Sokan gondolják úgy, hogy a boldog házasság részben a kompromisszumokban és a hatékony együttműködésben gyökerezik. Nos, Ryan Gosling és Eva Mendes is hasonlóan vélekedik, határozottan megállapodtak...
Lifestyle
Sokan nem tudják, pedig rengeteg ehető virág van körülöttünk, ami csodát művelhet az ételünkkel. Ezek közé tartozik az orgona is!