Utazás

Lőttek a karácsonyi hangulatnak? Kiábrándítóan pocsék időjárás jön a jövő héten, aligha lesz kedvünk ünnepelni

Nehész lesz felemelnünk a lelkünket a karácsony szellemiségéhez.

Ennyit az ünnepi hangulatról?

Nem fog ünnepi hangulatba hozni minket a jövő heti időjárás, az már most is borítékolható - ez olvasható ki az Országos Meteorológiai Szolgálat aktuális előrejelzéseiből. Talán te is emlékszel még a meghitt, varázsos hangulatú karácsonyokra, amikor tényleg nagy pelyhekben hullott a hó, ropogott a talpunk alatt, ha jártunk-keltünk az utcákon, és bár hideg volt, a csillogó, mindent beterítő fehérség látványa felmelegítette a szívünket. Nos, úgy tűnik, hosszú ideig nem láthatunk majd hasonlót. Ami ugyanis jövő héten következik, az minden, csak nem szívderítő.

Szombaton, azaz december 23-án jobbára felhős időre számíthatunk, ugyanakkor nagyobb területen van esély hosszabb szakadozásokra. Több helyen fordulhat elő időszakos jellegű csapadék: délnyugaton eső, zápor valószínű, északkelet felé haladva azonban nagyobb eséllyel jelenhet meg a havas eső, hó is. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódhat a nyugatias szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, +4 fok között várható. Délután északkeleten csupán kevéssel fagypont fölötti, míg délnyugaton helyenként 10 fok körüli értékekre van kilátás.
Kattints a további képekért!

A királyi család egykori magánszakácsa, Darren McGrady elárulta, Katalin hercegné évek óta egyetlen karácsonyi édességért rajong, melyet egyébként pofonegyszerű elkészíteni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.