Utazás

Ha azt hitted, a héten a strandidőé a főszerep, most nagyot fogsz nézni: döbbenetes, mi vár ránk kedden

Ezen a meteorológiai hullámvasúton tényleg nincs fék: június utolsó napjai sem telhetnek el kellemetlen meglepetések nélkül.

Ez tényleg egy szeszélyes nyár

Jóllehet a múlt hétvégi hidegfrontot követően kezdetét vette egy gyors, s viszonylag intenzív felmelegedés, ez sajnos korántsem jelenti azt, hogy június utolsó napjaira a banánérlelő meleg, a csodás, szikrázó napsütés, a mesés strandidő lenne a jellemző. Kedden például kellemetlen meglepetéseket is tartogat számunkra az időjárás. Ha kíváncsi vagy a részletekre, lapozd fel galériánkat!

Ma közepesen vagy erősen felhős ég mellett rövidebb-hosszabb napos időszakokra is számíthatunk. Az ország északkeleti negyedén több helyen is kialakulhat zápor, zivatar, délnyugaton, délen pedig többfelé valószínű eső, zápor, illetve ott egy-egy beágyazott zivatar is lehet - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.