Utazás

Egy időre búcsút kell mondanunk a nyárnak - egyenesen ijesztő, ami most következik Magyarországon

Újra 180 fokos fordulatot vesz az időjárás.

Még mindig meg tud lepni minket a július

Ahogy arról már hétfőn is beszámoltunk, a hét elején egy hidegfront érte el a Kárpát-medencét, mely véget vetett a hosszú ideje tomboló kánikulának. Hétfőn az esti órákban már kialakultak záporok és zivatarok, de ez csupán az előjáték volt: a mai napon több hullámban éri el a hidegfront Magyarországot - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. És hogy mit tartogatnak számunkra az elkövetkezendő napok? Lapozz: galériánkban eláruljuk a választ, de készülj: egy időre bizony búcsút kell intenünk a strandszezonnak!

Ma napközben a tegnapinál is nagyobb területen várható nyugatról kelet felé mozgó zivatarok, heves zivatarok kialakulása, sőt, mindemellett nagy eséllyel a zivatarok rendszerbe is szerveződnek. Erre elsősorban az ország délkeleti felén és északkeleten számíthatunk leginkább, ezeken a területeken a piros fokozatnak megfelelő heves zivatarok kialakulására is jelentős esély van - írja az OMSZ.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.