Utazás

Újra 180 fokos fordulatot vesz az időjárás: a legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy ez következik

Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.

Nem az következik, amire számítottunk

November végén, december első felében megérkezett az igazi, brutális tél Magyarországra: szinte egyik pillanatról a másikra hatalmasat zuhant a hőmérséklet, változatos formában (hó, eső, havas eső, ónos eső) hullott jelentős mennyiségű csapadék, és az extrém hőmérsékleti viszonyok voltaképpen megbénították a fél országot. De mi vár ránk a következő héten? Vajon a karácsonyt megelőző időszak is a kőkemény tél jegyében telik majd? Vagy végre fellélegezhetünk, és enyhébb fordulatot vesz az időjárásunk? Lapozd fel galériánkat: azonnal jönnek a részletek, de előrebocsátjuk, le fog majd esni az állad!

Mára, azaz hétfőre sűrű köd és ónos eső veszélye miatt adott ki riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat. Azt írják, többnyire felhős időre számíthatunk, de időszakosan akár nagyobb területen felszakadozhat, csökkenhet a felhőzet, és napközben a látási viszonyok is fokozatosan javulnak. Tartósabban az Északi-középhegység tágabb térségében marad borult, párás az idő. Elszórtan előfordulhat gyenge intenzitású csapadék: főleg eső, zápor, de Borsodban és a hegyekben hó is lehet, a fagyos részeken pedig reggel még átmeneti ónos eső sem zárható ki. A délies szelet élénk, főként a magasabban fekvő helyeken olykor erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +9 fok között várható, az Északi-középhegységben lesz a leghidegebb. Késő este -3, +6 fok közötti értéket mérhetünk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...
Fashion&Beauty
Cseréld le a szűk farmernadrágodat egy bő szárú fazonra, jöhetnek a gótikus virágmintás ruhák, párosíts hozzájuk egy vintage stílusú táskát, és már kezdődhet is a tavasz!