Utazás

Csak úgy röpködtek az országban a mínuszok, amíg aludtál - és ez még semmi ahhoz képest, ami hétvégén vár ránk

Április utolsó napjait sem ússzuk meg szárazon.

Tovább büntet az április

Azt már megszokhattuk, hogy a szeszélyes-bolondos április nem kényeztet el minket tavasziasan meleg időjárással, de még e szomorú tény tükrében is meglepő, milyen időjárási viszonyok jellemezték a múlt éjszakánkat. Először megmutatjuk, az ország hány különböző pontját mutatott kritikusan alacsony értéket a hőmérő higanyszála (bizony, több településen is röpködtek a mínuszok), aztán pedig azt is eláruljuk, hogy milyen időjárásra számíthatunk az előttünk álló hétvégén, azaz április utolsó napjaiban. Dióhéjban: nem épp tavasziasra. A további részletekért tekintsd meg galériánkat!

Az előző éjszakához képest csütörtök éjjel, péntek hajnalban több helyen süllyedt 0 fok közelébe, vagy kevéssel az alá a hőmérséklet. Zabarban kerekítve meglett a -4 fok is. A nyugat-dunántúli tájakra ugyanakkor már megérkezett a közeledő front felhőzete, emiatt ott enyhébb volt az éjszaka - írja Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Kattints a további képekért!

Április utolsó napjai éppoly szélsőségesek és barátságtalanok lesznek, amilyen az egész hónap is volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...