Utazás

Időjárás: ma sem látjuk majd sokat a napot, de van egy sokkal rosszabb hírünk is ennél

Sajnos a keddet sem ússzuk meg szárazon.

Csapadék, köd, felhő és metsző hideg: így alakul a keddünk

A köd, illetve rétegfelhőzet nagyrészt feloszlik a délelőtt folyamán. Alapvetően erősen felhős idő várható időszakos szakadozásokkal, vékonyodásokkal. Délelőtt kisebb záporok helyenként kialakulhatnak, de a csapadék nagy része a déli óráktól nyugat felől érkezik, majd fokozatosan kelet felé vonul. Többfelé előfordulhat eső, zápor, helyenként zivatar. A déli, délnyugati szél északnyugatira fordul és megélénkül, megerősödik. Zivatarok környezetében viharos lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet általában 16 és 21 fok között várható, de a Kisalföldön ennél hűvösebb is lehet - írja előrejelzésében az OMSz.

Fotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!