Hamarosan véget ér a Kis-Balaton és környéke régió hoteleinek tesztelése

Az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsorában ebben a hónapban a Kis-Balaton és környéke régió legjobb hoteleit teszteli a produkció. Ezen a héten pedig az utolsó két versenybe induló hotelt láthatjátok ebből a régióból. (X)

Ezen a héten vasárnap 12:10-kor az RTL Klubon egy zalacsányi és egy keszthelyi szállodát ismerhettek majd meg, illetve a két új tesztelőnket Krisztát és Tibit, akik Pataki Zita műsorvezetővel közösen fogják tesztelni a szállodákat.

Kriszta és Tibi tizenöt évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással egy állásinterjún. A dolog pikantériája, hogy épp Tibi interjúztatta Krisztát. Azonnal megtetszettek egymásnak, majd a munkakapcsolatból szerelem lett. Hosszú időn át együtt dolgoztak, ami állításuk szerint nem tett jót kapcsolatuknak, de ez ma már a múlté. Párkapcsolatuk ma már tökéletesen működik, egy dolgot leszámítva. Tibi szerint párja túl sokat foglalkozik a munkával. A hétvégén pont a 15. évfordulójukat ünneplik majd. Vajon Krisztának sikerül két napig távol tartania magát a telefontól és a laptoptól? Ez csakis most vasárnap derül ki AZ ÉV HOTELE televíziós műsor legújabb adásában 12:10-kor az RTL Klub-on, ahol megismerhetitek AZ ÉV HOTELE címért versenybe szálló két újabb szállodát is.

Addig is egy kis előzetes a Kis-Balaton és környéke régióból utoljára bemutatott két hotelből:

Zalaspirngs Golf Resort****

A resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, a festői szépségű Zala völgyében, egészen pontosan Zalacsányban fekszik mintegy 160 hektárnyi területen. Elhelyezkedése nem csak magyarországi viszonylatban egyedülálló, hiszen mindösszesen kétórás autóútra található öt európai fővárostól is (Budapest, Bécs, Pozsony, Ljubljana, Zágráb). A resort elsősorban golfpálya, melyet az amerikai Robert Trent Jones Jr. tervezett. Az Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű 18 szakaszos pálya 6350 méter hosszú, tavakkal tarkított championship golfpálya, ami alkalmassá teszi, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon. A Zala Springs Golf Resort szálláshelye Magyarország első golf üdülőközpontja, ami nem feltétlenül csak golfozóknak való.

További részletek: http://zalasprings.hu/

Wellness Hotel Kakadu***

A családias hangulatú szálloda Keszthelyen, a magyar tenger partjától csupán 350 méterre, a belvárostól elérhető távolságra, a népszerű Hévízi-tótól pedig mintegy 6 km-re helyezkedik el. A családi kézben lévő szálloda legnagyobb erőssége a hotel területén kialakított wellness részleg. A szálloda két épületét egy egzotikus mediterrán növényekkel teli fűtött, feszített víztükrű fedett uszoda köti össze. Ugyanitt található a pezsgő-partykhoz tökéletes helyszínt biztosító épített pezsgőfürdő is. Az uszodából panorámalift visz a tetőteraszra, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Keszthelyre. Az étteremben ízletes, magyaros ételeket kóstolhat az idelátogató. Reggelire bőséges svédasztalos reggeli, vacsorára háromfogásos tányérszervízes vacsorát lehet igénybe venni.

További részletek: https://www.kakaduhotel.hu/

Szavazz vasárnaptól az újabb két hotel valamelyikére!

A most vasárnapi adás kezdetétől egy héten át újra szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon az adásban bemutatott hotelekre. Ezzel ismét nyerhetsz egy wellness hétvégét, abba a hotelbe, ahova szavazatodat leadtad. Ne feledd, a Kis-Balaton és környéke régióból csak a legjobb hotel kerülhet majd be januárban AZ ÉV HOTELE döntőjébe. Hogy melyik, az pedig a Te szavazatodon is múlik.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!