Utazás

Fantasztikus helyek Európában, amikbe első látásra beleszeretsz

Érdemes mindet meglátogatni.

Olaszország, Amalfi-part

Az Amalfi-part a Salernói-öböl északi részén található, Nápolytól délre, és már az ókorban is híres volt szépségéről. A meseszép hely nem véletlenül van rajta az UNESCO Világörökségi listáján, a kisvárosok szűk, kanyargós, meredek utcái, a környék magas fehér sziklafalai, déli növényzete, és a tengerpart könnyen magukba bolondítják a turistákat. Fő nevezetessége a Piazza Duomon katedrális, de számos egyedülálló túraösvény is rendelkezésünkre áll.

Fotó:Instagram/wonder_wander_shop

Málta, Gozo-sziget

Az gyönyörű, mediterrán Gozo-szigeten különleges halászfalvak, békés öblök, legendák várják az ide utazókat. A sziget varázslatos, hatalmas barokk templomai szintén várják, hogy felfedezd őket. A hely különlegessége, hogy számos nemzet által alakult, így mindenből kapunk egy csipetnyit, a Citadellát, vagyis a régi fővárost például a rómaiak alapították. Ha szereted a legendákat, a búvárkodást, ezt a helyet mindenképpen fel kell írnod a bakancslistádra.

Fotó:Instagram/theworkingwanderluster

Lapozz a többi helyért és nézd meg a galériát is!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.