Utazás

Ezért tedd mindig a fürdőkádba a bőröndödet a hotelben: baj is lehet abból, ha nem így cselekszel

Fontosabb lenne, mint gondolnád, hogy a fürdőszobába rakd a bőröndödet érkezéskor.

Biztonságos hely

Mi az első dolgod, amikor belépsz egy szállodai szobába? Teszteled a matracot? Kinyitod a minibárt? Megnézed a kilátást? Vagy talán az ágyra teszed a bőröndödet, és elkezded kipakolni? Vagy esetleg betennéd a bőröndödet a fürdőkádba? Jól olvastad, a fürdőkádba. De miért tennéd a poggyászodat a szálloda fürdőszobájába? Valójában van egy nagyon durva és kissé gusztustalan oka a szakértők szerint.

Mutatjuk is, hogy mi az!

Miért érdemes a fürdőkádba tenni a csomagokat? Soha ne dobd a csomagjaidat a szállodai ágyra vagy tedd be az alá, hanem inkább helyezd el a fürdőszobában érkezéskor. Akár egy 5 csillagos szállodában, akár egy olcsó motelben szállsz meg, az ágyi poloskák sajnos bárhol elszaporodhatnak. És mivel jól ismert, hogy könnyű őket "elvinni" akár a következő úti célra, akár haza, így nem érdemes ezzel szórakozni. Ha a poggyászodat a fürdőszobába helyezed, mielőtt átvizsgálnád a szobát poloskák szempontjából, biztosíthatod, hogy a bosszantó rovarok távol maradjanak a ruháidtól.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images, Forrás: rd.com

Oldalak

Utazás
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.