Freddie duplán esélyes - az újságírók legsármosabb előadói díját is bezsebelheti

A magyar énekes május 10-én negyedik előadóként lép színpadra, de előtte már bemutatja produkcióját egy szűk magyar közösségnek, a stockholmi Magyar Házban. A nyugat-európai magyarok szövetségének vezetői előtt lép fel.

Freddie már túlvan az első eurovíziós próbáján, ahol kiderült, hogy nem mindent sikerül úgy színpadra állítani, ahogy eltervezte.

A színpad nem lesz tökéletes

"A próba leginkább arról szólt, hogy a hang, a hangzás megszólalása rendben legyen és ezzel elégedett vagyok, igazán jó munkát végeznek a helyiek, mindenre odafigyelnek. A vizuálról, a színpadképről is egyeztettünk, kértünk néhány változtatást, fejlődik a produkció. Ezen a téren ugyan nem tudják teljes mértékben megvalósítani a svéd kollégák, amit elképzeltünk, de ez nem baj, a lényeg, hogy a végeredmény minőségi legyen" - fejtette ki Freddie az MTI-nek. A legfrisebb információk szerint azóta a színpadkép egyre jobban közelít ahhoz, amit Freddie megálmodott.

Kevesen utaztak ki

Freddie szűk szalmai csapattal utazott ki, barátnője nem kísérte el. Egy helyi sajtótájékoztatón elmondta, hogy öten lesznek a színpadon, rajta kívül három vokalista – a Fool Moon acappella csapatból Mészáros Tamás, Molnár Gábor és Wodala Barnabás, iletve Baranya Dávid, táncos.

Kiknek lép fel a verseny előtt a következő oldalon olvashatod.

Fotó:MTVA

Oldalak

  • 1
  • 2