Ezek országszerte a legjobb kivetítők, ahol várják a focirajongókat az Eb ideje alatt

Drukkoljunk együtt a magyar válogatottnak a mai németek elleni meccsen!

Helyek, ahol nézni lehet a foci-Eb meccseit

Lassan két hete kezdetét vette az eredetileg 2020-ra tervezett labdarúgó Európa-bajnokság, aminek meccsei rendhagyó módon 11 országban kerülnek megrendezésre. Noha a magyar válogatottnak már volt szerencséje itthon, hazai közönség előtt játszani a portugálok és a franciák ellen, a szerdai ellenfelük a németek lesznek, és ezennel idegenben, Münchenben kell megmérettetniük magukat.

A meccset a helyszínen nézni hatalmas élmény, azonban sajnos ezt nem mindenki teheti meg. Ettől persze még azoknak a magyar focirajongóknak sem kell lemondaniuk a meccs izgalmaikról, akik nem tudják a helyszínen nyomon követni a mérkőzést, ugyanis az Eb idejére rengeteg helyen létesültek olyan helyszínek, ahol fergeteges hangulatban, más drukkerekkel együtt, óriásvetítőn lehet élvezni a játékot. A hirado.hu összegyűjtötte a legjobb helyeket országszerte, ezekből válogatunk galériánkban.

A hivatalos, ingyenesen látogatható szurkolói zóna Budapesten, a Városligeti Műjégpályán került kialakításra. Négy óriáskivetítőn lehet figyelemmel kísérni a meccseket. A másik népszerű fővárosi fociközpont a Szabadság téren van, ahol két kivetítőn lehet meccset nézni ilyenkor.
Kattints a további képekért!

A fürdők kizárólag védettségi igazolvánnyal lesznek látogathatók, az élővizes fürdőhelyek azonban kivételt képeznek.

Leadfotó: facebook.com/puskasarena

Oldalak