Egymilliárddal többet költ fellépőkre idén a Sziget

Nagyobb költségvetés = több előadó.

Kendrick Lamar, Gorillaz, Kygo, Lana Del Rey és Arctic Monkeys

Idén aztán nem lehet panasz a Sziget fesztivál fellépőinek nevét olvasva. Augusztusban ugyanis a korábbinál jóval több nemzetközi sztár ad koncertet a Szigeten, miután a befektetőkkel közösen 12 százalékkal 8,6 milliárd forintra tudták növelni a költségvetést, és csak a nagyszínpados fellépőkre egymilliárddal többet költhetnek - mondta a főszervező, Kádár Tamás a fesztivál csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Ezért láthatjuk idén a nagyszínpadon Pulitzer-díjas Kendrick Lamar, Lana Del Rey, az Arctic Monkeys és a Mumford and Sons koncertjét. A nevek láttán nagy az érdeklődés az idei Sziget iránt, gyorsabban fogynak a jegyek, mint tavaly. Ötnapos bérletet már nem is lehet kapni. Háromnapos bérletek azonban igen, amik bármelyik egymást követő három napra érvényesek. Ezzel elsősorban a magyar közönséget célozzák meg, a szervezők arra számítanak, hogy ezek is elfogynak a fesztivál kezdete előtt.

A Sziget fesztivál szervezői azonban még több újdonsággal készülnek, többek között megújították a fizetési módszereket is, és a körnezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Lapozz, hogy lásd, hogy lesz kevesebb a műanyag szemét!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!