Pénztárcakímélő utazás: ezek a legolcsóbb úti célok Európában

Az utazás általában nem egy olcsó műfaj, azonban annyit megtehetünk, hogy olyan úti célt választunk, amely valamelyest kíméli a pénztárcánkat, főleg most, amikor minden csak egyre drágább és drágább lesz. Összegyűjtöttünk 3 olyan európai országot, ami amellett, hogy gyönyörű, nem emészti fel az anyagi tartalékainkat.

Bulgária

Bulgária gyakran vezeti az olcsó európai országok listáját - és nem véletlenül. Kezdjük azzal, hogy Bulgária a turisták számára még mindig nagyrészt felfedezetlen, kivéve azokat a látogatókat, akik nyáron jönnek át egy olcsó nyaralás céljából a Fekete-tenger partjára. A szállás, a repülőjegyek és a szórakozási lehetőségek nagy része még ekkor is töredékébe kerül annak, amit Nyugat-Európában ugyanezért ki kell fizetni. A szezonon kívül az árak jelentősen csökkennek, és az országban tizedannyiért síelhetsz, ehetsz és utazhatsz, mint nyugaton.

A bulgáriai látogatás egyik legjobb része a vidék, ahol a kastélyok, falvak és túraútvonak ingyenesen vagy nagyon olcsón látogathatóak. Bár sok látogató számára a főváros, Szófia az első állomás, a kisebb városok, például Plovdiv - amely több mint 200 régészeti lelőhelynek ad otthont - még olcsóbban felfedezhetőek. A bulgáriai szállodák a nyári hónapokon kívül különösen olcsók, és sokukban nemcsak ingyenes reggeli, hanem ingyenes transzfer is biztosított.

Lapozz!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...