10 különleges ország, ha egy kis erotikus kalandra vágysz

A listán olyan országokról és városokról olvashatsz, amelyek kitűnő úticélok lehetnek, ha szeretnél egy kis extra izgalmat vinni a következő nyaralásodba.

Egy kis kaland?

Az embernek csomó oka lehet arra, hogy fogja magát, és útnak induljon. Lehet, hogy találkozni akar érdekes emberekkel, vagy akár a történelmi romok és természeti kincsek keltik fel az érdeklődését. De az is előfordulhat, hogy valaki a szex miatt utazik idegen országba – csak erről kevesebbet cikkeznek a magazinok. Az izgalmas szex játékoktól kezdve a sztriptízbárokon át egyenesen a prostitúcióig sok minden beletartozik a szex turizmus fogalmába. Mindent egybevéve, mégiscsak ez az emberiség legősibb foglalkozása.

10. Németország

Németország ismert többek között nagy söreiről, Hitlerről és a sötét történelmi múltjáról, illetve az országban legalizált prostitúcióról is. A németek nagyon nyíltak, ha szexről van szó, és nem csinálnak nagy dolgot abból, hogy a helyiek és a turisták kielégíthetik igényeiket nyilvánosházakban. Németországban több mint 100 ezer prostituált van bejelentve. A német nyilvánosházak legalizálása tökéletes példa arra, hogy valami, ami régen tiltott tabu volt, az mára a színes kultúra részévé válhat.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!