Elveszett a sötét erdőben, napokig farkasok és medvék közt élt az egyéves kislány

Az eltévedt gyermek elszakadt édesanyjától, s a vadon kellős közepén kötött ki. Medvékkel és farkasokkal osztozott a sötét erdőn, víz és élelem nélkül kóborolt, miközben a helyi önkéntesek nagy erőkkel keresték. Hányattatásai kalandregénybe illőek.

Egyedül a sötét erdő mélyén

Torokszorító igaz históriáról adott hírt nemrégiben a Mirror című lap: Oroszországban nyoma veszett egy egyéves kislánynak, aki a lakóházuk kertjében játszott, majd - mivel kerítés nem határolta el otthonukat a külvilágtól - egyszer csak váratlan "kirándulást" tett a közeli erdőségek felé. A beszámolók szerint édesanyja mindössze néhány percre hagyta magára a kis Lyuda Kuzinát, ám ennyi idő épp elegendő volt ahhoz, hogy megtörténjen a baj. A kislány eltűnésének híre futótűzként kezdett terjedni a környéken, a helyi önkéntesek pedig nemsokára 500 fős mentőcsapatot szerveztek, mely azonnal hozzáfogott a csöppség hollétének felderítéséhez. Sajnos azonban minden jel arra mutatott, hogy nem fognak sikerrel járni. Hiába tették tűvé az egész környéket, nem bukkantak Lyuda nyomára. Ahogy ez lenni szokott, minden egyes nappal csökkent az esélye, hogy élve megtalálják a kislányt, aki egyébként egy atomfizikus gyermeke.

Aztán az egyik nap, amikor az egyik mentőosztag épp pihenőt tartott, különös, gyenge nyüszítésre-sírásra lettek figyelmesek. A nyugtalanító hang aztán megismétlődött, így aztán nem volt kérdés, melyik irányba is induljanak el a Lyuda megmentésére indult önkéntesek.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2