Elutaznál, de nem teheted? Fedezd fel Dubajt egy virtuális séta keretein belül

Különleges élmények és látnivalók, amelyek a világ bármely pontjáról egy gombnyomással elérhetők - íme egy útiterv, amellyel felfedezhetjük Dubaj néhány legszebb pontját egy 360 fokos virtuális túra keretében: a legjobb dubaji múzeumok, művészeti helyszínek, és a sejk egyik nyári otthona – mindezt otthonunk kényelméből élvezhetjük, utazás nélkül.

Dubaj lenyűgöző ikonjai

A Dubai 360-nal, a világ legnagyobb terjedelmű és legmagasabb minőségű virtuális túraprogramjával, sosem volt egyszerűbb felfedezni a város történelmének és örökségének egy részét. A program számos ikonikus dubaji látványosságba kínál belépést a világ minden tájáról, sőt madártávlatból a városképet is megcsodálhatjuk.

Dubai legjobb múzeumai

A város legrégebbi épülete ad otthont a Dubaj Múzeumnak, mely egy kötelező látványosság mindenki számára, aki érdeklődik a történelmi látványosságok nyújtotta élmények, és a modern előtti időkből származó Egyesült Arab Emirátusok hangjai és illatai iránt. Az Etihad Múzeum pontosan ott helyezkedik el, ahol az Emirátusokat megalapították, vagyis ez a tökéletes helyszín, hogy megismerjük a város történetének gyökereit. Ez az ikonikus látványosság megőrizte a jelenkori állam történelmének kulcsfontosságú kapszuláit, tehát lehetőséget ad a látogatók számára, hogy felfedezzék, milyen volt az élet az Emirátusokban a hét emirátus egyesítése előtt.

Lapozz a további látnivalókért!

Fotó: Travel-Advance

Oldalak

  • 1
  • 2